Savnet af Jordi Alba var stort

FCBARCELONA.DK - 11.02.19

© Getty Images

Jordi Alba sad hjemme i Barcelona med karantæne, da hans holdkammerater spillede en skuffende kamp mod Athletic Club Bilbao. Det var tydeligt, at holdet savnede deres sædvanlige venstre back.

Det var Semedo der fik tjansen som afløser for Alba og det blev aldrig nogen god løsning. Portugiseren fandt sig aldrig til rette på den uvante position og det påvirkede Barcas angrebsspil i negativ grad.

Alba er kendt for at gå med frem og udnytte sin fart og ikke mindst for det utrolige samspil med Messi. Det kunne Semedo slet ikke byde på og flere gange kom han slet ikke med frem, når holdet angreb. Reelt kom der intet fra portugiserens side rent offensivt i de 90 minutter.

Man så et par tilfælde hvor medspillerne pr. automatik spillede ud på venstrekanten, hvor de er vant til at se Alba, men Semedo var ikke klar på disse aftaler.

Det var dog en noget utaknemmelig opgave Semedo var sendt på, for han har ikke den store erfaring på denne plads, hvor Barca ikke har en naturlig reserve for Alba. Her fik man virkelig udstillet, hvor sårbar holdet er på denne position.

.:FORSIDE:.