fbpx

Saudi-Arabien klar med 100 mio. euro for Raphinha

Peter Vyff - 31.05.24

// Raphinha

Raphinha er en af mange Barca-spillere, der går en noget usikker fremtid i møde til sommer. Ledelsen overvejer angiveligt at tage afsked med kantspilleren, hvilket især skyldes den massive interesse fra Saudi-Arabien.

Barca har hårdt brug for at generere indtægt fra spillersalg, hvis det skal lykkes at forstærke holdet til sommer, og samtidig nå i mål med Financial Fair Play. Catalanerne er derfor nødsaget til at tage afsked med en eller flere nøglespillere, og navne som Ronald Araújo, Frenkie de Jong og Raphinha er alle blevet nævnt som mulige salgskandidater.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og ifølge avisen Mundo Deportivo kan det meget vel ende med at blive den 27-årige Raphinha, der må forlade Barca, da han er en særdeles eftertragtet spiller. Nogle af de største klubber i Saudi-Arabien skulle således stå klar til at betale hele 100 mio. euro for brasilianeren, der dog tidligere har afvist at skifte til Mellemøsten.

Kantspilleren har dog mødt en del modstand hos Barca, selvom han i perioder i denne sæson, har været en af holdets bedste spillere, hvor det sammenlagt er blevet til 10 mål og 13 assists. Raphinha har dog været alt for svingende i perioder, og den sportslige ledelse er derfor langt fra sikre på, at han er en man skal satse på i fremtiden.

Hvis Raphinha skulle vælge at skifte til Saudi-Arabien, kan han se frem til en fordobling af sin nuværende løn, samt andre lukrative fordele såsom indkvartering og privatfly.

Det er tidligere blevet meldt, at hvis dribleren skulle overveje et skifte, ville det kun være tilbage til Premier League, hvor han tidligere har spillet for Leeds. Alt er dog fortsat uvist, og meget af beslutningen kommer også til at ligge hos Hansi Flick og hans vurdering af Raphinha.

raphinha60F

 

.:FORSIDE:.