Samuel Umtiti: 'Jeg var aldrig tæt på Arsenal'

Lars Ravn - 10.09.19

© Getty Images

I det netop overstået transfervindue var der mange rygter om, at Umtiti kunne forlade Barca oven på en skuffende sæson. Franskmanden er dog som bekendt stadig at finde på Camp Nou, og nu fortæller han selv om sommerens spekulationer.

Umtiti blev i sommer sat i forbindelse med et skifte til blandt andet Arsenal, da den engelske klub var på udkig efter en spiller, som kunne forstærke deres forsvar. Her så London-klubben Umtiti som svaret på deres problemer. I et interview med Canal Football Club fortalte Umtiti forleden, at han aldrig var tæt på at slutte sig til Arsenal.

'Jeg ved ærlig talt ikke hvor rygterne om Arsenal kom fra. Fra den ene dag til den anden modtog jeg pludselig beskeder fra mine venner om, at jeg var på vej til Arsenal. Det var jeg ikke - jeg bliver i Barcelona' sagde franskmanden.

'Jeg ved selvfølgelig ikke om min agent talte med Arsenal, men jeg sagde til ham, at jeg var ligeglad med, hvad der skete i sommer, og at der intet var at tale om. Uanset hvad ville mit svar være det samme. Min drengedrøm har altid været at spille i Barca' sagde Umtiti.

'Sidste sæson var den sværeste hidtil i min karriere - ikke mindst på grund af skader' indrømmede Umtiti til slut. Franskmanden har netop pådraget sig en mindre skade i foden, men forventes snart klar igen.


.:FORSIDE:.