fbpx

Samuel Umtiti synes tæt på skifte til Rennes

FCBARCELONA.DK - 01.07.22

// Samuel Umtiti

Samuel Umtiti har været et af de store samtaleemner et par sæsoner efterhånden, for Barca har længe ville af med den franske forsvarsspiller. Nu er der måske endelig en løsning på vej, for der meldes om forhandlinger med Rennes.

Rennes har netop sendt Nayef Aguerd til West Ham og holdets træner Bruno Genesio, ønsker en erfaren erstatning. Genesio var træner for Umtiti i Lyon i sin tid og det er netop Umtiti som træneren vil have fingrene i. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Umtiti har længe kæmpet for at tilbageerobre en plads på Barcas mandskab, men det er ikke lykkedes og med meldingen fra Xavi om, at forsvarsspilleren ikke indgår i planerne, har Umtiti indset, at det er bedst for hans karriere at skfite klub.

Der er forlydender om at der forhandles mellem Rennes og Barca om en lejeaftale for den kommende sæson, hvor den franske klub samtidig får en købsoption. Det er Barcas håb at Umtiti leverer på et godt niveau, så Rennes vælger at købe ham om et år.

Rennes er ikke den eneste klub i Ligue 1 der viser interesse for Umtiti. Også Nice og Montpellier skulle være i kontakt til hans agenter, så det begynder at lige en tilbagevenden til hjemlandet for franske Samuel Umtiti.

.:FORSIDE:.