fbpx

Bayern: 'Vi forventer at se Lewandowski til træning'

Peter Vyff - 22.06.22

// Robert Lewandowski

Barca arbejder hårdt på at hente Robert Lewandowski til Camp Nou, men det er ikke nemt. Bayern München ønsker nemlig ikke at slippe angriberen og de forventer at han møder frem den 12. juli for at træne med.

Det er vist ingen hemmelighed at Robert Lewandowski og Barca forsøger at stable et skifte på benene, men Bayern München har vist sig at være særdeles besværlige at forhandle med. Polakken har kontrakt med tyskerne indtil 2023, og de har ikke i sinde at slippe landsholdsspilleren inden da.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski har ellers gjort sit ønske om at skifte klart, og det menes at han ikke vil overveje andre tilbud end fra Barca. Det har dog ikke ændret ved Bayerns holdning, og de har ifølge Mundo Deportivo senest afvist et tilbud fra Barca på 32 millioner euro plus variabler.

Barca arbejder angiveligt på et forbedret tilbud i omegnen af 50 millioner euro, men det påvirker eftersigende ikke Bayern-direktør Hasan Salihamidzic. Bosnieren står fast ved ledelsens beslutning, og i et interview med tyske SportBILD kommenterede han på et muligt forbedret tilbud fra Camp Nou: 'Det er jeg ligeglad med. Jeg forventer at se Robert (Lewandowski, red.) til træning på Säbener Strasse den 12. Juli'.

Hasan Salihamidzic blev også spurgt til transferen vedrørende Sadio Mané, der bliver anset som erstatningen for Lewandowski, hvis han skulle skifte. 'Jeg forstår dit spørgsmål, men vores holdning er klar, Robert har en kontrakt indtil sommerens 2023' var svaret.

Der er derfor ikke udsigt til de store fremskridt i Lewandowski-handlen, hvilket med tiden kan skabe bekymring på Camp Nou, for cheftræner Xavi føler akut brug for forstærkninger.

Det samme er gældende for transferbudgettet, hvor ledelsen ikke har uanede muligheder for at finde forstærkninger. Handlen med Lewandowski kan derfor vise sig at blive for dyr, hvilket i sidste ende kan betyde at ledelsen må prioritere købene af Raphinha, Jules Koundé og Bernardo Silva.

 

 

.:FORSIDE:.