Sådan forventes spillerne at vende tilbage fra VM

FCBARCELONA.DK - 16.07.18

Sidste fløjt har lydt ved VM og dermed kan de sidste af Barcas spillere tage hul på en velfortjent ferie, inden den nye sæson kalder. Vi bringer her en oversigt over, hvornår de enkelte spillere forventes at vende tilbage.

I følge FIFA's regler har spillerne krav på mindst fire ugers ferie fra fodbolden, så selvom Barca forleden tog hul på den nye sæson, varer det et godt stykke tid, før at træner Ernesto Valverde har samtlige spillere at arbejde med.

Barca har endnu ikke officielt meldt ud, hvornår de enkelte spillere har fået at vide, at de skal møde op. Regner man fire uger fra deres exit af VM, får man denne oversigt:

Ter Stegen:
Som den eneste Barca-spiller røg han med Tyskland ud allerede i gruppespillet. Dermed skulle han lige akkurat kunne nå med på træningsturen til USA, der indledes den 24. juli.

Messi:
Argentina måtte overraskende forlade VM allerede i 1/8 finalen den 30. juni, så det bliver mens holdet er i USA, at Messi skal møde op på træningsanlægget i Barcelona. Det er dog tidligere set, at han får lidt forlænget ferie, så et bud kan være den 4. august, når turen i USA er slut.

Piqué, Alba og Busquets:
Spaniens endestation blev i 1/8 finalen den 1. juli, så de møder op til træning i slutningen af juli, mens holdet er USA. Dermed træner de alene nogle dage, måske sammen med Messi.

Yerry Mina:
1/8 finalen blev også sidste stop for Columbia, så også Yerry Mina har ferie til slutningen af juli. Der er dog forlydender om, at han forkorter sin ferie, for at komme med til USA. Det er dog endnu ikke bekræftet.

Coutinho:
Brasilien røg hjem i kvartfinalen mod Belgien den 6. juli. Det ligner derfor en tilbagevenden samtidig med at holdet vender tilbage fra USA den 4. august.

Luis Suárez:
Også Uruguay nåede til kvartfinalen, så det bliver også i starten af august for Suarez, at ferien slutter.

Vermaelen:
Belgien spillede bronzekamp i lørdags, så det bliver først i midten af august, at man igen ser Thomas Vermaelen i Barcelona.

Umtiti, Dembele og Rakitic:
Disse tre spillere nåede hele vejen til søndagens finale, så for dem er der også dømt ferie til midten af august.

14 spillere tog af sted til VM, men altså kun 12 vender tilbage, idet Iniesta og Paulinho skifter til henholdsvis japansk og kinesisk fodbold.

.:FORSIDE:.