Sådan får man billetter til kampene mod United

FCBARCELONA.DK - 15.03.19

© Getty Images

Barca trak tidligere i dag Manchester United i Champions League kvartfinalen og det er to kampe, som rigtig mange Barca-fans gerne vil opleve live på stadion. Se her hvordan man kan få billetter til kampene.

Kvartfinalen i Champions League mod Manchester United skal som bekendt spilles over to kampe. Det første opgør spilles på Old Trafford den 10. april, mens returkampen spilles den 16. april på Camp Nou. Herunder ser vi på mulighederne for at sikre sig billetter til de to kampe.

10. april: Manchester United - FC Barcelona
Stadion: Old Trafford

Det bliver som Barca-fan meget svært, hvis ikke umuligt, at sikre sig billetter til kampen på Old Trafford. Vil man have en plads på stadion blandt Barca-tilhængerne skal man være medlem af FC Barcelona eller af en officiel fanklub, og søge derigennem om at få en billet til udebaneafsnittet. Barca sender ikke mange medlemmere af sted og er efter problemerne i Lyon meget omhyggelige med, hvem man giver billetter til.

Som Barca-fan er det ikke muligt at købe en pakkerejse gennem eksempelvis LA Travel til kampen i England. Det skyldes, at alle rejseudbydere ikke må sælge billetter til fans af udeholdet.

16. april: FC Barcelona - Manchester United
Stadion: Camp Nou

Den bedste og nemmeste måde at sikre sig en plads på Camp Nou til kampen mod United er at købe en pakkerejse hos LA Travel. Her vil man i løbet af i aften eller i morgen kunne købe pakker med fly, hotel og billet til kampen. Det er den eneste måde, hvor man med det samme kan sikre sig billetter og er garanteret at sidde sammen.

Det vil på et senere tidspunkt også være muligt at købe billetter gennem klubben, men her bliver det mere vanskeligt. Her har medlemmere med sæsonkort førsteret, da de har deres faste pladser på stadion hele sæsonen. Resten af billetterne og de billetter, som sæsonkortholderne frigiver, vil blive sat til salg for medlemmerne på en endnu ukendt dato og tidspunkt. Når det sker skal man som medlem være hurtig, da der vil være rift om billetterne.

HVIS der er flere billetter tilbage, når medlemmerne uden sæsonkort har haft mulighed for at købe, så vil de resterende billetter blive sat til salg for alle i hele verden. Det plejer at ske et døgn efter, at medlemmerne har haft mulighed for at købe. Hvis det sker vil det vil der være tale om et meget brgrænset antal billetter.

LA Travel arbejder netop nu på at færdiggøre deres pakker med billetter til kampen på Camp Nou mod Manchester United. Vi vil her på fcbarcelona.dk meddele, når de er tilgængelige.

.:FORSIDE:.