Sådan er reglerne for gule kort i aftenens kamp

FCBARCELONA.DK - 08.08.20

© Getty Images

UEFA har præciseret reglerne for gule og røde kort i Champions League 1/8 finalerne. Det betyder at Messi, Semedo og Griezmann misser en eventuel kvartfinale, hvis de får en advarsel i aften mod Napoli.

Først var der forlydender om, at akkumulerede advarsler ville blive slettet af regnskabet, når man tager hul på slutkampene om Champions League, hvilket vil sige kvart- og semifinaler samt finale. Nu slås det imidlertid fast, at det først er efter kvartfinalerne, at alle regnskabet nulstilles, så alle går ind til semifinalerne uden risiko for karantæne.

Det har stor betydning for Barca, for Messi, Semedo og Griezmann er kun et enkelt gult kort fra karantæne. Får en af de tre spillere derved en advarsel i aftenens kamp, vil de ikke spille en eventuel kvartfinale, hvis Barca når så langt.

Udngår de gule kort i aften, vil de kunne spille frit i en kvartfinale, hvor meget tyder på, at Bayern München bliver modstanderen.

Dermed skal de tre Barca-spillere lægge beslag på sig selv i aftenens kamp, hvilket absolut ikke er nogen fordel. Især Messi vil være nærmest umulig at undvære i en vigtig kvartfinale.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 4-0: 21,00
- Messi scorer kampens første mål: 3,50
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 11,00
Spil ansvarligt +18

644x70

.:FORSIDE:.