Så træner Messi endelig med holdkammeraterne igen

FCBARCELONA.DK - 09.09.20


For første gang i den nye sæson, kunne Leo Messi i dag slutte sig til holdkammeraterne ved træningen, hvor også spillere som Busquets, Ansu Fati og De Jong mødte frem. Dermed er truppen næsten fuldtallig.

Messi tog for alvor fat på forberedelserne til den nye sæson, da han i dag fik lov til at træne med sine holdkammerater, for første gang siden al poelmikken om hans fremtid. Efter en negativ coronatest og et par dage med individuel træning, blev holdets anfører i dag sluppet løs på træningsbanen sammen med de andre.

Her fik han selskab af Busquets, Ansu Fati og De Jong, der alle vendte hjem fra landskampe. Nu mangler der kun Braithwaite, Griezmann og Lenglet, udover Pjanic og Todibo, der efter en coronakarantæne snart ventes tilbage, samt den knæskadede Ter Stegen.

Ved dagens træning så man Messi holde sig meget til Luis Suárez. De to nære venner har måske ikke mange træningssamlinger tilbage sammen, da Suárez ser ud til at forlade klubben på Ronald Koemans opfordring.

Messi træner en gang mere med holdet i aften, inden der venter en fridag i morgen. Der trænes en enkelt gang fredag og lørdag venter sæsonens første træningskamp, hvor Nàstic de Tarragona gæster Estadi Johan Cruyff.

644x70

.:FORSIDE:.