Så skydes ligaen endelig i gang!

FCBARCELONA.DK - 16.08.19

© Getty Images

Efter en lang sommerpause og en måned med træningskampe, er det nu endelig tid til La Liga, hvor Barca som bekendt er forsvarende mestre. Spørgsmålet er, hvem der bliver deres største konkurrenter.

Barca vandt mesterskabet i suveræn stil i sidste sæson, hvor det hele blev afgjort flere runder før sæsonen var slut. Atlético de Madrid forsøgte som de eneste at hænge på, mens Real Madrid sluttede sæsonen historisk langt efter Barca.

Nu er tavlen visket ren og alle starter fra samme udgangspunkt - med nul point!

I Barcelona drømmer man om det tredje mesterskab i træk med Ernesto Valverde og ingen kan være uenige i, at catalanerne er en af de helt store favoritter til at løfte trofæet i maj måned.

Det blive dog helt sikkert en lang og hård vej mod målet og spørgsmålet er, hvem der der bliver de hårdeste konkurrenter. Her er det naturligvis oplagt at nævne Atlético de Madrid og Real Madrid.

Atlético har vist stor styrke i træningskampene og ser rigtig svær ud, mens problemerne fra sidste sæson fortsætter i Real Madrid, der har haft en svær sæsonstart. Spørgsmålet er om de hvide kan holde trit med Barca og Atlético.

Af andre hold bør nævnes Valencia og Sevilla, der altid forsøger at blande sig i topkampen.

I aften går det løs med allerførste kamp i La Liga 2019/20, når Athletic Club Billbao og Barca tørner sammen på San Mamés.

.:FORSIDE:.