Video: Så er Quique Setién i gang som Barca-træner!

FCBARCELONA.DK - 14.01.20

Barcas nye træner, Quique Setién, er trukket i træningstøjet for første gang, siden han i går blev udnævnt til ny Barca-træner. Efter at hilst på spillerne en for en, begyndte han forberedelserne til søndagens kamp mod Granada.

Det var ret tidligt i morges at Setién blev set ankomme til klubbens træningsanlæg, hvor der var en masse praktiske ting der skulle på plads, blandt andet at finde de rigtige træningstøj til holdets nye træner.

Da spillerne havde taget afsked med Ernesto Valverde i omklædningsrummet, var det tid for Setién at hilse på dem alle og se dem i øjnene. Herefter begav alle sig til træningsbanen, til den første træning med Setién ved roret.

Ved træningen kunne Setién glæde sig over, at både Arthur og Ter Stegen var til stede, dog uden at kunne deltage fuldt ud. Det tyder på, at de begge snart kan være klar til at spille igen.

Til gengæld manglede de skadede Suárez og Dembélé samt Todibo, der er i Tyskland for at få sin lejeaftale med Schalke 04 på plads.

Holdet træner igen i aften kl. 18.00. I mellemtiden bliver Quique Setién officielt præsenteret på Camp Nou, så det bliver en travl dag for den nyudnævnte Barca-træner.

Klik nedenfor, for at se Setién og spillerne ved dagens første træning:

 

.:FORSIDE:.