Så er Pjanic i gang med træningen i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 12.09.20

© FC Barcelona

Med to ugers forsinkelse er Miralem Pjanic endelig at finde på træningsbanen i Barcelona efter skiftet fra Juventus. I dag mødte den bosniske spiller op på træningsanlægget og trænede for første gang i sin nye klub.

Det var oprindeligt planen at Pjanic skulle have indledt træningen med Barca den 30. august som de øvrige spillere, men en uge forinden blev han konstateret smittet med corona, hvilket forhindrede ham i at rejse til den catalanske hovedstad. I stedet måtte han isolere sig i sit hjem i Torino i to uger.

Nu er midtbanespilleren ankommet til Barcelona og her til formiddag trænede han for første gang i Ciutat Esportiva. Der var tale om en individuel træning og sådan fortsætter det et par dage, hvorefter han kan slutte sig til sine nye holdkammerater. Barca har samtidig meldt officielt ud, at Pjanic er raskmeldt fra coronavirus.

Derfor er det også givet, at Pjanic ikke kommer med i aftenens træningskamp mod Nàstic de Tarragona, men det gør han med stor sandsynlighed om en uge, når Barca møder Girona FC i endnu en træningskamp.

Med ankomsten til Barcelona skal Miralem Pjanic også gennem en officiel præsentation, men klubben har endnu ikke meldt ud, hvornår det sker. Starten af næste uge vil dog være et godt bud.

.:FORSIDE:.