Rykket El Clásico kan redde Dembélé

FCBARCELONA.DK - 17.10.19

© Getty Images

Dembélé er som bekendt ude med karantæne i de to kommende ligakampe - heriblandt El Clásico den 26. oktober. Hvis kampen mod Real Madrid som ventet bliver rykket kan franskmanden dog være med mod rivalerne alligevel.

Det var i kampen mod Sevilla, som Barca vandt med 4-0, at Ousmane Dembélé brokkede sig til kampens dommer Mateu Lahoz, som endnu engang dømte med hovedet under armen. Det resulterede i, at den franske angriber fik et direkte rødt kort og efterfølgende blev idømt to spilledages karantæne til afsoning i kampene mod Eibar og Real Madrid.

Nu tyder alt imidlertid på, at El Clásico mod Real Madrid, som oprindeligt skulle spilles på Camp Nou den 26. oktober, bliver rykket. Det skyldes den højspændte situation i Barcelona efter de kontroversielle fængselsstraffe til ni catalanske politkkere.

I øjeblikket går meldingerne på, at El Clásico muligvis bliver rykket til den 4. eller 18. december. Hvis dette bliver tilfældet betyder det, at Dembélé alligevel kan være med mod madrilenerne, når de besøger Camp Nou. Franskmanden nemlig vil i så fald afsone sine to spilledages karantæne mod Eibar og Valladolid.

.:FORSIDE:.