Rygter om heftigt skænderi mellem Setién og Messi

FCBARCELONA.DK - 03.11.20

© Getty Images

Forleden erkendte Barcas ex-træner Quique Setién, at Messi ikke var så let at have med at gøre. Nu er der rygter om en ophedet situation mellem de to, efter sidste sæsons 2-2 kamp mod Celta Vigo.

Det er mediet Cadena SER der fortæller om den påståede episode, hvor Setién skruede bissen på overfor verdens bedste spiller. Det skete i omklædningsrummet efter 2-2 kampen mod Celta, et pointtab der gjorde det svært at vinde mesterskabet.

Flere spillere kritiserede angiveligt Setiéns taktikske dispositioner i opgøret og Messi var som anfører den som gik forrest med kritikken. Her fik Setién nok, fortæller Cadena SER. 'Hvis du ikke kan lide hvad jeg siger, så er døren dér' råbte han og pegede på døren. Messi svarede angiveligt ikke, men reagerede med et opgivende grin.

Det var i samme kamp at der slap en video ud, hvor man så Messi i en drikkepause, hvor han tydeligt ignorerede instrukser fra assistenttræner Eder Sarabia.

Historien er et godt eksempel på hvor svært Setién havde det med lede truppen, hvilket han erkendte i et interview forleden. Her tog han sin del af svaret for den skuffende sæsonafslutning.


.:FORSIDE:.