Rummenigge provokerer med udtalelse om Ter Stegen

FCBARCELONA.DK - 12.08.20


Bayern Münchens præsident Karl-Heinz Rummenigge havde gang i et psykologisk spil, da han i går på samme tid både roste Ter Stegen og samtidig nedgjorde Barcas målmand i forhold til Bayerns keeper Manuel Neuer.

Det psykologiske spil op til kampen på fredag mellem Barca og Bayern er tydeligvis godt i gang. Det må være konklusionen efter den udmelding Rummenigge kom med i går. 'Vores landshold er heldig at have to målmænd i denne klasse. De er utvivisomt begge topmålmænd. Manuel har verdensklasse, mens Ter Stegen har retning mod verdensklasse' kom det fra ham.

Dermed sagde Rummenigge reelt, at Ter Stegen ikke har verdensklasse og det har skabt opmærksomhed i den catalanske sportspresse. I Barcelona er den generelle opfattelse, at Ter Stegen er den bedste målmand af de to. I øvrigt, da Bayern i lørdags vandt 4-1 over Chelsea, var der ikke meget verdensklasse over Neuer ved den engelske scoring. Se i videoen ovenfor.

Mon ikke udtalelsen fra Rummenigge er med til at sætte Ter Stegen ekstra op til fredagens brag af en fodboldkamp.

Rummenigge kom også med en kommentar om Messi og her var han mere på bølgelængde med Barca-tilhængerne. 'Jeg har stor respekt for denne spiller. Han har noget som ingen andre har på denne planet. Han kan på egen hånd afgøre en fodboldkamp. Det viste han på ny mod Napoli for nylig' sagde Bayerns præsident videre.

644x70

.:FORSIDE:.