Rousaud vil opkalde Camp Nou efter Messi

FCBARCELONA.DK - 29.11.20

© Getty Images

Selvom præsidentvalget endnu ikke formelt er udskrevet, er flere af kandidaterne begyndt at fortælle om deres planer. En af dem er Emili Rousaud, der mener at man skal opkalde Camp Nou efter Messi.

Emili Rousaud var tidligere med i Barcas bestyrelse sammen med Josep Maria Bartomeu, man han valgte at træde ud i protest, da sagen om smædekampagnerne på de sociale medier mod blandt andre en række spillere kom frem.

Nu er han ved at køre sig i stilling som en kandidat til præsidentvalget og forleden løftede han sløret for nogle af sine planer. Her talte han om planerne med udvidelsen og moderniseringen af Camp Nou, det såkaldte Espai Barca projekt, hvor man vi lade en sponsor give navn til Camp Nou.

Her vil Rousaud lade Messis navn indgå i det kommende navn på Barcas hjemmebane. 'Espai Barca skal gennemføres, for det er nødvendigt, men vi skal have fundet en sponsor. Hvis jeg var sponsor, ville jeg gerne se mit navn sat i forbindelse med Messis. Messi er en levende legende og jeg vil gerne ære ham i levende live, ved at opkalde stadion efter ham' kom det fra ham.

Rousaud er dog udmærket klar over, at det vil kræve at Messi bliver i Barca. 'Messis fremtid er i hans egne hænder. Hans kontrakt udløber til juni og han vælge at forlade klubben. Vi skal have en snak med Messi og se om vi kan nå til en aftale' lød det optimistisk fra ham.

Tankerne fra Rousaud er et godt eksempel på alle de ideer der vil dukke op i løbet af den kommende præsidentvalgkamp, hvor de forskellige kandidater vil forsøge at tiltrække stemmer ved at love noget som medlemmerne kan lide.

.:FORSIDE:.