fbpx
Annonce

Rousaud: 'Neymar til Barca ikke mulig før kontraktudløb'

Jacob Møller Nielsen - 19.12.20

// Neymar


Præsidentvalgkampen er i den grad i gang, hvor flere præsidentkandidater meddeler, at de vil hente Neymar som valgløfte, hvis de bliver valgt. Præsidentkandidaten Emili Rousaud mener dog ikke, at brasilianeren er opnåelig lige nu.

Neymar og Barca har konstant været kædet sammen i alle transfervinduerne siden førstnævnte skiftede væk fra klubben. En genforening har flere gange synes tæt på, men det er aldrig lykkes for klubben at hente brasilianeren tilbage.

Det vil flere præsidentkandidater lave om på, hvor de som valgløfte hævder, at de vil hente Neymar til klubben, hvis de bliver valgt som præsident. Givet den økonomiske situation ligner det dog en svær opgave, og det mener præsidentkandidaten Emili Rousaud også.

'Lige nu kan vi ikke betale hans transfersum, så et skifte vil være nødt til at vente, til hans kontrakt med PSG udløber,' udtaler Rousaud i et interview med AS.

Herefter kommenterede han de udtalelser fra Neymar om, at han gerne ser sig spille med Messi i næste sæson. Her mener Neymar ikke Paris, siger han, og det mener Rousaud er hans fortjeneste: 'Vi har været i kontakt med Neymars folk, og han kom med nogle udtalelser, som nogen tolkede som om, at Neymar vil have Messi til Paris. Det, Neymar sagde, var, at han gerne vil tilbage til Barcelona - præcis som han også gjorde det tilbage i 2019' forklarede Rousaud.

Om Emili Rousauds udtalelser om Messi til PSG viser sig at være korrekte, må man vente og se. Han er i hvert fald ikke bleg for at give sig selv kreditten i forhold til rygterne med Neymar.

.:FORSIDE:.