Rotationer i vente mod Girona

FCBARCELONA.DK - 22.09.18

Barca står foran tre ligakampe på blot seks dage, inden at Tottenham venter i London. Det får med stor sandsynlighed Ernesto Valverde til ændre på holdet til søndagens kamp, hvor han har alle spillerne til sin rådighed.

Det er ikke mange rotationer Valverde har forsøgt sig med indtil nu denne sæson, men det forventes at ske i søndagens hjemmekamp mod Girona. Med tre kampe i den hjemlige liga på blot seks dage, er der behov for at fordele spilletiden, så stamspillerne ikke bliver overbelastede.

Dertil kommer, at der venter en særdeles svær opgave ude mod Tottenham om halvanden uge og her har Valverde brug for at stille med det stærkeste han har. Derfor må kræfterne nødvendigvis fordeles lidt i de kommende kampe.

Valverde kan glæde sig over, at han har samtlige 23 spillere i truppen at vælge mellem. Samper, Aleñá, Malcom og Denis Suárez er dog netop vendt tilbage fra skader, så de kan næppe se frem til meget spilletid, men alle øvrige spillere kan komme i betragtning, måske med udtagelse af Arthur, der tilsyneladende har lidt småproblemer uden decideret at være skadesramt.

Man får måske det første fingerpeg om hvem der spares, når Valverde i aften udtager sin trup, efter at holdet har trænet.

.:FORSIDE:.