fbpx
Annonce

Ronaldo vil have Alves og Marcelo til Valladolid

FCBARCELONA.DK - 19.06.22

// Dani Alves

Barca sagde forleden farvel til klublegenden Dani Alves og det samme gjorde Real Madrid med Marcelo. Nu kan de to aldrende brasilianere måske blive klubkammerater i Valladolid, der ejes af Ronaldo Nazario.

Det er avisen Sport der fortælller om Ronaldos planer med med at hente Alves og Marcelo til Valladolid, der vender tilbage til La Liga som oprykker fra Segunda B.

Artiklen fortsætter under annoncen


39-årige Dani Alves og 34-årige Marcelo holdt et udemærket niveau i den forgangne sæson, selvom man godt kunne se, at alderen sætter sine fysiske begrænsninger. Begge spillere mener dog fortsat de har noget at byde på.

Som oprykker til La Liga har Valladolid brug for at forstærke sig og her ønsker klubejer Ronaldo altså at hente sin to landsmænd, der kan komme til på fri transfer og uden massive lønkrav. Begge har brug for at finde en klub, hvis de vil i betragtning til den braslianske VM-trup.

Alves og Marcelo vil samtidig kunne tiltrække flere sponsorer samt øge både trøjesalget og tilskuerantallet hjemme på Estadio José Zorrilla.

Det er dermed meget muligt, at Dani Alves i næste sæson kommer til stå overfor sine tidligere holdkammerater i FC Barcelona.

.:FORSIDE:.