Ronaldo: 'Jeg håber Messi spiller resten af sit liv'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 27.06.19

© Getty Images

Den brasilianske angrebslegende, Ronaldo Nazário, lagde i et interview ikke skjul på sin begejstring for Messi, som han gerne ser spille i mange år endnu. Han kom samtidig ind på Messis problemer for Argentina.

I anledning af Messis 32 års fødselsdag forleden, startede Ronaldo ud med at lykønske Barca-kaptajnen. 'Jeg vil gerne ønske ham et stort tillykke, og jeg håber han lever hundrede år endnu. Tja, hvad kan man sige om Leo? Spil fodbold resten af dit liv! Leo er en spiller, som hele verden elsker at se spille' kom det rosende fra brasilianeren i et interview med spanske Marca.

Messi får ofte hård kritik for ikke at slå igennem på landsholdet i samme grad som i Barcelona. Denne kritik er Ronaldo dog ikke enig i. 'Jeg synes ikke den slags sammenligninger er fair. I Barcelona træner han med sin holdkammerater på daglig basis. Han har mulighed for at være mere afslappet og få sin bedste fodbold frem.' forklarede den tidligere Barca-angriber.

'Jeg tror ikke der er nogen forskel fra Messis side. Jeg er overbevist om, at Messi ønsker at vinde noget med landsholdet, og ville gøre alt i hans magt for at gøre dette muligt. Som 32-årig kunne han sagtens have afslået at spille til Copa América. I stedet droppede han at tage på ferie for i stedet at hjælpe sit land med at vinde den titel, Argentina er så desperate for at få fingrene i' kom det opbakkende fra Ronaldo.

Argentina gik med nød og næppe videre fra deres gruppe i Copa América og skal nu møde Venezuela i kvartfinalen på fredag kl. 21, dansk tid.

.:FORSIDE:.