fbpx

Ronaldinhos søn meldes tæt på kontrakt med Barca

Markus Johannessen - 08.02.23

// Ronaldinho // João Mendes

João Mendes de Assis Moreira, som er Barca-legenden Ronaldinhos søn, har angiveligt netop bestået en prøveperiode hos catalanerne. Han er eftersigende kommet for at blive og skal snart spille i ungdomsafdelingen.

Den 17-årige João Mendes, som fylder 18 denne måned, har løsrevet sig fra sin brasilianske klub, Cruzeiro. Nu ser det ud til, at han vil gå i sin fars fodspor og fortsætte karrieren i den catalanske hovedstad. 

Ronaldinho har for nyligt bekræftet overfor den catalanske radiostation RAC-1, at hans søn har bestået en prøveperiode på Barcas træningsanlæg, som nu udmønter sig i en kontrakt hos klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


João Mendes' onkel, som også agerer hans professionelle repræsentant, Roberto de Assis, er i skrivende stund i Barcelona, formodentlig for at udarbejde en kontrakt med Barcas sportslige ledelse.

João Mendes spiller samme position som Ronaldinho og kan fungere både som offensiv midtbane og angriber. Det er bestemt et spændende emne for Barca, hvis den unge brasilianer bare besidder nogle af de evner, som hans far forkælede fodboldfans verden over med i sin tid.

Ronaldinho og Barca-præsident Joan Laporta har fortsat et tæt forhold, siden præsidenten hentede brasilianeren til klubben i 2003. Ifølge den catalanske avis Sport og den spanske avis AS, vil præsidenten nu, 20 år senere, byde den næste generation i Moreira-famillien velkommen..:FORSIDE:.