Ronaldinho løsladt fra fængslet mod millionkaution

FCBARCELONA.DK - 08.04.20

© Getty Images

Ronaldinho blev sent onsdag aften dansk tid løsladt fra fængslet i Paraguay, da han har betalt sin kaution på 11 millioner kroner. Brasilianeren skal dog i husarrest på et hotel i byen.

Der var blevet sat en kaution på 1,6 millioner dollars, eller hvad der svarer til 11 millioner danske kroner, som skulle betales af Ronaldinho og hans bror for at de kunne forlade fængslet i Paraguay. Dette svimlende beløb betalte de brasilianske brødre onsdag, hvor efter de kunne forlade deres celler.

Dommeren i sagen, Gustavo Amarilla, accepterede dog kun løsladelse mod kaution på betingelse af, at Ronaldinho og broderen skal fortsætte i husarrest på et hotel i den paraguayanske by, Asunción. Her bliver de indkvarteret på hvert deres værelse uden mulighed for kontakt og vil blive overvåget 24 timer i døgnet af politiet.

Ronaldinho blev fængslet den 6. marts efter at være rejst ind i Paraguay på falsk pas. Dermed nåede den tidligere Barca-angriber at sidde fængslet i en måned inden han nu fortsætter i husarrest på hotel.

.:FORSIDE:.