Ronaldinho: 'Jeg takker Barca af hele mit hjerte'

Magnus Wind - 09.06.20

© Elisa Kawata

Ronaldinho sidder i øjeblikket i husarrest på et hotel i Paraguay, efter han forsøgte at rejse ind i landet med et falsk pas. Nu har brasilianern medvirket i et interview, hvor han blandt takker Barca for deres støtte. 

Det kom som et chok for mange, da den tidligere Barca-legende Ronaldinho tilbage i marts blev smidt i fængsel i Paraguay, efter han havde forsøgt at rejse ind i landet med et falsk pas. I øjeblikket sidder brasilianeren i husarrest på et hotel i hovedstaden Asunción. Her har sportsavisen El Mundo Deportivo lavet et interview med hovedpersonen selv, hvor han blandet andet takker Barca og tidligere holdkammerater for deres støtte. 

'Barca har altid behandlet mig med respekt og kærlighed. Jeg takker dem af hele mit hjerte for deres beskeder og støtte' starter den brasilianske magiker.

Ronaldinhos tidligere holdkammerater Ronaldo og Carles Puyol har også givet deres støtte til brasilianeren. 'Vi havde et meget specielt og smukt forhold i Barca. Deres udtalelser var meget vigtige for mig. De kender mig godt og ved, at det ikke har været en nem tid for mig'. 

Til slut bliver Ronaldinho spurgt hvad han vil sige til alle de fans, som har sendt deres støtte til brasilianeren. 'Jeg takker jer alle af hele mit hjerte'.

644x70

.:FORSIDE:.