fbpx
Annonce

Ronaldinho gav sit Ballon d'Or trofæ til Barca-museet

FCBARCELONA.DK - 22.02.23

// Ronaldinho

Barcas berømte museum på Camp Nou har fået endnu et værdifuldt og historisk klenodie. Ronaldinho var forbi i går og donerede sit Ballon d'Or trofæ fra 2005 til museet og præsident Joan Laporta tog glad imod.

Der hersker en helt speciel relation mellem Laporta og Ronaldinho, for det var netop Laporta der i sin forige præsidentperiode hentede brasilianeren til Camp Nou. Det skulle vise sig at være en god idé, for Ronaldinho tryllebandt en hel verden og i 2005 vandt han det prestigefyldte Ballon d'Or trofæ.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tilbage i 2017 kom Ronaldinho med et løfte om, at trofæet skulle ende sine dage på Barca museum og det løfte opfyldt han i går. Planen var at det skulle være sket tildligere, men corona-pandemien udskød det.

Det betød samtidig at det blev Joan Laporta der skulle modtage trofæet, noget der med garanti har glædet Ronaldinho på grund af deres varme og langvarige venskab.

Nu står trofæet i en montre på museet så alle besøgende kan beundre det, sammen med alle de andre betydningsfuldte trofæer og klenodier.

Se begivenheden her:



.:FORSIDE:.