fbpx

Ronaldinho: 'Det er muligt at indhente Real Madrid'

FCBARCELONA.DK - 10.04.22

// Ronaldinho

Ronaldinho er på visit i sin gamle klub og i den forbindelse har avisen Mundo Deportivo mødt ham til et interview. Her ser han tilbage på sin tid i klubben og kommenterer det aktuelle hold, samt Messis skifte til PSG.

'Jeg har mange gode minder fra min epoke her, men jeg er også glad for hvordan det går det aktuelle Barca, så alt er godt' indleder Ronaldinho.

Her er et uddrag af hvad han ellers svarede på:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Savner du at være på banen?
'Nogle gange savner jeg det, men jeg har afsluttet en komplet karriere. I dag kigger jeg på fodbold og nogle gange savner jeg det hele, men jeg er glad. Jeg ser ikke så meget alle 90 minutter i en kamp. Jeg kan bedre lide at se højdepunkter og målene'.

Hvad med at blive træner?
'Det har jeg aldrig overvejet, for jeg tror ikke jeg har tålmodigheden til det. Jeg er meget glad for hvad jeg laver med fodboldskoler for børn. Fodbolden har givet mig så meget nu forsøger jeg at hjælpe de unge, så de også kan få opfyldt deres drøm'.

Hvad synes du om Barca i dag?
'Nu synes jeg at Barca igen ser godt ud med Xavi. Det har givet os nyt håb og man har igen fået lyst til at se Barca'.

Kan Barca indhente Real Madrid?
'Man er begyndt at spille godt igen og jeg tror at alt er muligt. Som tilhænger ønsker jeg at tingene lykkes og jeg tror de kan gøre det'.

Hvad synes du om Messis skifte til PSG?
'Det var en overraskelse, ikke bare for mig, men for alle. Jeg havde aldrig forestillet mig, at se ham i en anden trøje, men det er sådan noget der sker. Det vigtigste er at han er glad og så er det ligemeget hvor han er'.

Joan Laporta er igen præsident for Barca:
'Jeg synes det er dejligt, for han er en person der har skrevet historie med klubben og det vil han forsøge at gøre igen. Jeg tror han er på rette vej'.

Rygterne om at Barca vil hente Raphinha i Leeds:
'Raphinha er tilfældigvis fra min by Porto Alegre og vi er fra samme kvarter. Jeg er gode venner med hans far og jeg har kendt ham fra han var barn. Det går godt for ham og han er en ung spiller med et stort talent. Raphinha har hvad der skal til for at triumfere' afslutter Ronaldinho.

.:FORSIDE:.