Ronald de Boer: 'En fejl hvis De Ligt vælger PSG'

FCBARCELONA.DK - 13.06.19

© Getty Images

De seneste meldinger i pressen går på, at Matthijs de Ligt er tæt på et skifte til Paris Saint-Germain på trods af en stor interesse fra Barcas side. Ifølge landsmanden Ronald de Boer vil den beslutning dog være en stor fejl.

I lang tid så det ellers ud til, at Matthijs de Ligt ville forstærke det catalanske Barca-forsvar denne sommer, men pludselig begyndte hollænderen at tvivle på regelmæssig spilletid på Camp Nou og skulle nu i stedet hælde til PSG, hvor pengene er større. En beslutning, som ifølge den tidligere hollandske Barca-spiller, Ronald de Boer, vil være en stor fejl.

'Jeg mener, at det vil være en fejl at tage til PSG - det er ikke den bedste løsning for ham. PSG er en stor klub, men de er endnu ikke blandt de helt store klubber. Derudover er deres spillestil ikke en fordel for De Ligt' sagde De Boer.

'De Ligt skal til en klub som Barca eller Manchester City, for de passer bedre til den type spiller han er. Han er en spiller med et kæmpe talent og han har haft en fantastisk sæson. Han har et kæmpe potentiale og hans spillestil vil passe perfekt til Barca, som spiller på samme måde som Ajax. Han ville få succes i Barca' sagde De Boer til slut.

Om De Ligt lytter til De Boer er meget tvivlsomt og udtalelserne ændrer ikke på, at den unge forsvarsspiller fortsat meldes tæt på et skifte til den franske hovedstad.

.:FORSIDE:.