fbpx

Ronald de Boer: 'Busquets er en hæmsko for Barca'

FCBARCELONA.DK - 25.01.22

// Sergio Busquets // Frenkie de Jong

ps5 art


Frenkie de Jong har været udsat for en del kritik i denne sæson, hvor han ikke har imponeret som vanligt. Hvis man spørger den tidligere Barca-spiller Ronald de Boer, så finder man årsagen hos Sergio Busquets.

Både Frenkie de Jong og Sergio Busquets har ikke set for gode ud i denne sæson. Ifølge Ronald de Boer skyldes det, at Sergio Busquets ikke længere har niveauet og at catalaneren er en hæmsko for Barca og Frenkie de Jong.

'Busquets er en fantastisk spiller, men han har brug for en masse beskyttelse. Hvis han dækker en stor del af banen, så kommer han i problemer. Det er en hæmsko for både Barca og for Frenkie de Jong' sagde De Boer til den spanse avis El País.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Frenkie de Jong er fremtiden i Barca, mens Busquets' karriere er ved at være slut. Jeg elsker Busquets, men han er gammel. Trænere og klub bør ikke holde fast i ældre spillere i for lang tid' fortsatte han.

'Fremtiden på midtbanen er Frenkie de Jong, Gavi, Pedri og Nico. Med disse spillere har Barca en fantastisk midtbane. Så længe Busquets starter inde, så spiller Frenkie de Jong ikke på hans bedste position. Lige nu virker han ikke til at føle sig tilpas. Han har ikke den energi, som han normalt har. Han virker fortabt og ser ikke glad ud' sagde Ronald de Boer til slut.

Det bliver spændende at se, om Xavi ender med at bænke Busquets og forsøge sig med Frenkie de Jong på den defensive midtbane. Det kan han blive nødt til, hvis spillet fortsætter med at svigte.

.:FORSIDE:.