Roma: 'Barca får ikke en tilbagekøbsklausul på Pérez'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.01.20

© Getty Images

Søndag kom det frem, at Barca er meget tæt på at sælge Carles Pérez til italienske AS Roma, men Barca skal ikke regne med at få en tilbagekøbsklausul på den unge catalaner. Det melder Romas sportsdirektør.

I disse timer arbejder Barca og Roma på at lukke en aftale, der sende Pérez til hovedstadsklubben fra Rom med øjeblikkelig virkning. Der blev først talt om en pris på 20 mio. euro, men nu ser det ud til, at prisen ender på 15 mio. euro.

Romas sportsdirektør, Gianluca Petrachi, har allerede bekræftet, at romerne forhandler med Barca om et køb af Pérez. Tidligere var der tvivl om hvorvidt catalanerne ville få en tilbagekøbsklausul, men sådan ser det ikke ud til, som Barca ellers får, når de sælger deres unger talenter.

Det fortæller Petrachi til Sky Sports Italia. 'Vi arbejder på at hente Carles Pérez her i de næste få dage. Barca kommer ikke til at få en tilbagekøbsklausul. Vi henter ham på en permanent aftale' sagde han.

Andre klubber som Bayern München, Borussia Dortmund, Sevilla og Atalanta har i de seneste timer også været nævn som mulige klubber til Carles Pérez, men meget tyder på, at det bliver Roma, der løber med det unge Barca-talent.

Det kom som en overaskelse, da nyheden om at Pérez mulige skifte kom frem i løbet af søndagen,  men den nye Barca-træner, Quique Setién, har angiveligt ikke den store fidus til angriberen. Det skulle være årsagen til, at Pérez er på vej videre i karrieren.

644x70

.:FORSIDE:.