fbpx

Rivaldo: 'Suárez skulle ikke have forladt Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.09.20

© Betfair
// Suárez // Rivaldo

Den tidligere Barca-spiller Rivaldo mener ikke, at det var rigtigt for Luis Suárez at forlade Barca, men han siger samtidig, at skiftet til Atlético Madrid er det rigtige for den uruguayanske angriber.

'Suárez skulle aldrig have forladt Barca. Luis skifter væk mod mit ønske, men jeg mener, at det er det rigtige for ham at blive i Spanien. For det første, så kender han ligaen perfekt, og for det andet, så er han også en fantastisk forstærkning til Atlético. Det er en klub, som altid vil kæmpe med om ligaen og Champions League' fortalte Rivaldo ifølge Mundo Deportivo.

Rivaldo mener også, at Suárez komme til at passe godt ind under træner Diego Simeone. 'Simeone er den ideelle træner for en spiller som Luis Suárez. Han er en spiller, som ikke giver op. Han er en kriger, der kæmper for alle bolde inde og ude for feltet. Han er landet i den perfekte klub. Cholo vil helt sikkert være glad for at få Suárez. De to passer perfekt sammen i forhold til det Altético søger' sagde brasilianeren videre.

'Jeg beundrer Luis Suárez rigtig meget. Det er derfor jeg mener, at han ikke skulle have forladt Barca. Jeg findet det svært at forstå, at han har skiftet klub. Jeg kan kun forstå, at de ville af med ham på grund af hans alder, men jeg er stadig ikke overbesvist om, at det er det rette. Suárez skulle være blevet i Barca' afsluttede Rivaldo.

.:FORSIDE:.