Rivaldo: 'PSG's interesse for Dembélé er positivt'

FCBARCELONA.DK - 06.06.20

© Getty Images

Barca-legenden Rivaldo fortsætter med at kommentere aktuelle forhold i sin tidligere klub. Han mener at rygterne om PSG's interesse for Dembélé kan bringe Neymar nærmere en tilbagevenden til Barca.

Rivaldo har aldrig lagt skjul på, at han mener at Barca bør hente Neymar tilbage til den catalanske hovedstad og her mener han, at Dembélé kan være den faktor, der får skiftet gjort muligt.

'Rygterne om at PSG vil have Dembélé, mener jeg er en fantastisk mulighed for, at Barca endelig kan få Neymar tilbage. Det ville være en fantastisk handel for begge klubber' udtaler han i følge avisen Marca.

'Det ville også være et godt skifte for Dembélé, der har mistet sin plads på Barcelonas hold. I Paris vil han kunne genfinde sin bedste version og blive en af stjernerne hos PSG. Det vil styrke ham at vende tilbage til sit hjemland, men nu må vi først se, om klubberne kan blive enige' fortsætter Rivaldo.

Også Lautaro Martínez er på Barcas radar og det mener Rivaldo, komplicerer tingene noget. 'Det store interesse som Barcelona har for Lautaro kan få den konsekvens, at de må afskrive Neymar, for det er umuligt at købe dem begge på samme tid. Klubben bør fokusere på den ene. Begge ville være  stjernekøb og man må spørge Quique Setién, hvem han mener vil styrke holdet mest. Man skal ikke glemme, at træneren for et par uger siden sagde, at han ville elske at træne brasilianeren' siger Barca-legenden videre.

Rivaldo er ikke overbevist om, at Barca vil være det rigtige valg for Lautaro Martínez. 'Hvis man køber Lautaro for 100 mio. euro skulle man tro, at han skulle starte inden, men uheldigvis for ham, er der også Luis Suárez, der stadig er indiskutabel. Det kan blive et problem for Lautaro' afslutter han.

.:FORSIDE:.