Rivaldo: 'Neymar er for god til Ligue 1'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 26.06.19

© Getty Images

Den tidligere Barca-stjerne, Rivaldo, mener, at det er på tide, at Neymar tager afsked med PSG og den franske liga, hvor han ikke kan udfolde sig optimalt. Sådan lød udmeldingen i et nyligt interview.

Et muligt Neymar-comeback i Barca-trøjen synes mere og mere plausibelt, i takt med PSG-præsident, Nasser Al-Khelaifi, forleden åbnede døren for et skifte. Den brasilianske angrebslegende, Rivaldo, kommenterede i den forbindelse hele Neymar-affæren.

'I min optik er Neymar nødt til at forlade PSG, fordi han er en fantastisk spiller, som begik en fejl ved at forlade Barcelona. Jeg mener der er en gylden mulighed for at vende tilbage nu.' udtalte Rivaldo. 'Han har gjort gode ting for PSG, men ligaen er ikke den samme. Det er ikke som engelsk eller spansk fodbold. Den franske liga er fin, men ikke stærk nok til en spiller med Neymars kvaliteter' var den kontante udmelding.

PSG-stjernen deler i øjeblikket vandene i den catalanske hovedstad. Mange er fortsat sure over brasilianerens måde at forlade klubben på, men Rivaldo tror dog på, at Neymar vil være i stand til at generorbe tilhængernes hjerter.

'70 procent vil ikke være glade for ham - højst sandsynligt vil de være irriterede på ham. Men jeg tror, han har personligheden til få dem tilbage på hans side. Hvis han gør det godt, scorer mål, spiller fodbold, som han altid har gjort, arbejder - i stedet for at tage i byen med sine venner - og gør Barcelona til mestre, så vil alt blive glemt'.

Neymar er ofte blevet kritiseret for sin noget kaotiske livsstil udenfor banen. En hæmsko for PSG-stjernens karriere, som Rivaldo mener er på tide, han lægger fra sig. 'Der er nogle ting omkring Neymars livsstil, som ikke er positive. Men jeg tror, at han vil stoppe med at opføre sig barnagtigt, hvis han får muligheden for at vende tilbage' sagde veteranen og fortsatte:

'Tiden er inde til, at han udnytter øjeblikket og skifter til Barcelona ... Eller Real Madrid. Der er jo ligeledes snak om Madrid, og engelsk fodbold for den sags skyld. Lige meget hvilket hold han vælger, har han muligheden for at blive den bedste i verden'.

Efterfølgende blev Rivaldo spurgt ind til, hvilken Premier League-klub, der ville klæde Neymar bedst, og hertil svarede brasilianeren: 'Liverpool, Manchester United, Manchester City ...' Tiden må vise, hvor Neymar i sidste ende sætter fortsætter sin karriere.

.:FORSIDE:.