fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Messis fremtid er i PSG'

FCBARCELONA.DK - 18.02.21

// Lionel Messi // Rivaldo


Rivaldo er ikke i tvivl - Leo Messi har spillet sin sidste Champions League kamp på Camp Nou og til sommer skifter han til PSG! Det er den melding som den tidligere Barca-spiller kom med i et interview i dag.

Rivaldo er jævnligt ude med kommentarer om sin tidligere klub og endnu en gang er det Messis fremtid der er temaet, efter at PSG i tirsdags vandt med 1-4 på Camp Nou.

'Det store nederlag mod PSG var med stor sandsynlighed Messis sidste kamp på Camp Nou i Champions League. Realiteterne er, at mulighederne for at vinde en vigtig titel er væk' indleder Rivaldo i en snak med Betfair.

Brasilianeren tror altså ikke på, at Barca kan vende resultatet i returkampen i Paris. 'Der er ingen af spillerne i truppen der tror på et comeback. Det er umuligt at få det vendt' slår han fast.

'Hans fremtid er i PSG, specielt efter den franske opvisning på Camp Nou. Det er et hold der vil give ham mulighed for at vinde titler' fortsætter han.

Rivaldo mener derfor ikke der er meget der holder Messi i Barca. 'Messi har rundet de 30 år og påtager sig stadig ansvaret for holdet. Desuden har han set sin bedste ven, Luis Suárez, rejse. Det var helt uforståeligt at det skete, for han har gjort Atlético Madrid stærkere end nogensinde og han er topscorer i ligaen' afslutter han.

Om Rivaldo får ret i sin spådom, bliver nok først afsløret når sæsonen er slut.

.:FORSIDE:.