Rivaldo: 'Messi sikrer sejren i El Clásico med to mål'

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.10.20

© Betfair

I et interview med Betfair kommenterede Rivaldo flere aktuelle emner forud for El Clásico senere i dag. Han kom ind på emner som Lionel Messi, Ronald Koeman, hvilken Real Madrid-spiller han vil hente til Barca samt Luis Figo.

Rivaldo var klar i mælet om, at han tror Messi sikrer sejren til Barca. 'Messi går gennem en svær tid for tiden på grund af alt hvad der er sket i de seneste måneder. Det er en vigtig kamp for Barca og for Messi. Mange har kritiseret ham, men Messi er Messi. Barca vinder kampen og Messi sikrer sejren med to mål' sagde han.

Ronald Koeman fik også en kommentar med på vejen. 'Koeman har muligheden for at gøre det anderledes og vinde titler. Hvis han ikke vinder titler, så vil det samme ske for ham, som skete med Valverde og Setién: De vil begynde at kritisere ham. En klub som Barca behøver at vinde titler og specielt Champions League. Når der vindes titler, så bliver der ikke talt om træneren' lød det fra ham.

Hvis Rivaldo kunne hente en spiller fra Real Madrid til Barca, så ville han tage den franske angriber Karim Benzema. 'Jeg ville vælge Benzema, fordi han er en angriber, der scorer mange mål for Real Madrid. Han ville helt sikkert også score, hvis han spillede i Barcas trøje. Suárez er ude nu og Karim er en fantastisk angriber. Jeg kan virkelig godt lide hvordan han spiller for Real Madrid' sagde han videre.

Det er 20 år siden, at Luis Figo blev svinet til på Camp Nou. Det fik også en kommentar fra Rivaldo. 'For det første vil jeg sige, at Figo er en af mine god venner. På det tidspunkt tror jeg, at Figo ikke troede på, at skiftet til Real Madrid ville gå igennem, men det skete alligevel. Jeg spillede den Clásico, og jeg kan forsikre jer om, at det ikke var nemt for Figo, men det er en del af fodbold. Jeg oplevede noget lignende på en mindre skala, da jeg skiftede fra Deportivo til Barca' afsluttede Rivaldo.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder: 1,9
- Begge hold scorer: 1,44
- Messi scorer første mål: 4,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.