Rivaldo: 'Godt at Håland ikke skiftede til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.05.20


Den 19-årige Erling Håland fik sit store gennembrud, da han i efteråret brød igennem lydmuren i Champions League for Salzburg. Siden blev Barca meldt interesseret, men Håland havnede i Dortmund og det mener Rivaldo er godt.

Barcas tidligere stjerneangriber Rivaldo er igen ude og kommentere aktuelle emner i Barca. Et af dem går på hvorvidt Barca skulle have slået til i januar og købt Erling Håland for snuden af en række storklubber, uden at gøre det.

Rivaldo mener, at det var godt at Håland ikke havnede i en klub som Barca. 'Det var godt, at Håland ikke kom til en så stor klub som Real Madrid eller Barca allerede i januar, fordi så havde han ikke fået så meget spilletid - han havde blot været indskifter. Hans skifte til Dortmund var ikke en fejl. Der spiller han fast og nu kan han komme til Real Madrid eller Barca som en stjernespiller, fordi han spiller fast' siger Rivaldo ifølge Sport.

Rivaldo kan også se ligheder mellem Ronaldo Nazario og Håland. 'Håland minder mig om Ronaldo, fordi han scorer mange mål, er hurtig og er rigtig god en-mod-en. Han spiller uden frygt og han er meget kraftfuld. Det er dog for tidligt at kalde ham for Ronaldos arvtager, men Håland har kvaliteter der minder om ham' afslutter Rivaldo.

.:FORSIDE:.