Rivaldo: 'Holdet har tydelige problemer'

Magnus Wind - 03.07.20

© Getty Images

Den tidligere Barca-spiller Rivaldo har udtalt sig om den nuværende situation i klubben, ovenpå de seneste skriverier omkring Antoine Griezmann. Her udtaler brasilianeren blandt andet, at der er tydelige problemer på holdet.  

Tidligere Barca-spillere har det med, at sige deres mening om den nuværende situation i klubben. Denne gang er det Rivaldo, som efter de massive skriverier vedrørende Antoine Griezmanns, udtaler sig til Betfair om franskmandens aktuelle situation på holdet. Specielt den sene indskiftning af angriberen mod Atlético Madrid vækker undren hos Rivaldo.  

'Det er tydeligt, at den sene indskiftning viser, at der er problemer med holdet. Taget kampens vigtighed i betragtning, må det betyde, at træneren ikke har tilid til Griezmann i øjeblikket. Det viser endda, at han var en fejlagtig signing sidste sommer' indleder Rivaldo sin udtalelse om hele situationen. 

Brasilianeren retter desuden kritik mod Quique Setién. 'Jeg kan ikke forstå, hvordan en verdensmester og Atlético Madrids stjerne imange år samt en dyr signing for Barca ender med, at få disse få minutter i en vigtig kamp' afslutter han.

.:FORSIDE:.