fbpx

Rivaldo: 'Dembélé har absolut intet vist'

FCBARCELONA.DK - 09.10.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé // Rivaldo

Barca-legenden Rivaldo er nådesløs i sin kritik af Ousmane Dembélé, som han slet ikke mener har gjort nok, for at leve op til de mange penge som Barca betalte for over tre år siden.

'Han bliver konstant skadet og han kommer for sent til træningen. Han burde være meget mere ansvarlig. Hvis han udførte sit arbejde, ville han spille regelmæssigt og have alt mulig ret til at være i Barcelona, men sådan er det ikke. Dembélé har absolut intet vist for at gengælde den enorme indsats klubben gjorde, da de købte ham' er svadaen fra Rivaldo ifølge avisen Marca.

'Det er en svær situation for Barca, for de betalte dyrt for at hente ham, men vi har stadig ikke set skyggen af det han viste i Dortmund. Jeg synes, at han er en ekstraordinær spiller med nogle fantastiske kvaliteter, men fortsætter han på samme måde, slutter han sin kontrakt uden at vise noget som helst' siger brasilianeren videre.

'Vi må se om han kan overbevise Koeman om at han er vigtig, men det afhænger hverken af klubben eller af træneren, men af Dembélés eget engagement' slutter Rivaldo.

.:FORSIDE:.