Rivaldo: 'City bluffer, de har ikke opgivet Messi'

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.04.21


I sidste uge kunne den catalanske avis Sport fortælle, at Manchester City angiveligt har trukket sig fra ræset om Lionel Messi, da argentineren ser ud til at blive i Barca. Rivaldo mener dog klart, at det er ren bluff fra englænderne.

Den tidligere Barca-spiller Rivaldo har været ude og kommentere på rygterne om, at City skulle have trukket sig fra kampen om Messis underskrift. Han tror ikke på de rygter og kalder det ren bluf fra de lyseblås side.

'Pressen har skrevet om, at City har givet op i forhold til at skrive under med Messi for næste sæson, men jeg har altid mine tvivl om den slags historier' skrev han på sin blog for nylig inden han tilføjede.

'Generelt, når en klub afviser spekulationer om et transfermål, så betyder det lige det modsatte. De er stadig med i kampen, men at afvise spekulationerne er bare et strategisk bluff fra deres side' skriver Rivaldo altså videre.

Om det blot er bluff fra Manchester Citys side eller om de rent faktisk har opgivet tanken om at hente verdens bedste fodboldspiller til England er svært at vide.

.:FORSIDE:.