Risiko for at også Depay glipper på målstregen

FCBARCELONA.DK - 11.06.21


Med meldingen i går om at Wijnaldum valgte PSG fremfor Barca, er der nu frygt for, at det også kan glippe med Memphis Depay, der i går ikke just lød som en spiller, der havde taget en beslutning om sin fremtid.

Georginio Wijnaldum var med stor sandsynlighed så tæt på et Barca-skifte som man næsten kunne komme, da PSG kom på banen og klart overmatchede det catalanske tilbud. Det fik den hollandske midtbanespiller til at vælge at tage til den franske hovedstad i stedet.

Nu venter man så på hvad der sker med Memphis Depay, som mange nærmest tager for givet kommer til Barca på fri transfer. Men måske historien gentager sig, for da Depay i går blev spurgt til sine fremtidsplaner, sagde han følgende:

'Jeg ved der er spekulationer. Det er der altid. Sådan fungerer fodboldverden. Jeg er vant til, at håndtere sådanne situationer, men jeg vil ikke sige mere. Transfermarkedet er langt og der er lang tid endnu' kom det fra ham i følge avisen Marca.

Dermed står Barca med den risiko, at andre klubber kan lave samme nummer som PSG, at lokke med flere penge end Barcas økonomi tillader. At risikoen er reel kan ses ud fra, at det var ventet at Depay ville blive præsenteret som ny Barca-spiller før EM, akkurat som Agüero og Eric García, men det er ikke sket.

.:FORSIDE:.