Risiko for at kampen mod Napoli flyttes fra Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 30.07.20

© Getty Images

Den alvorlige udvikling omkring coronavirussen i Catalonien får advarselslamperne til at lyse hos UEFA. De holder øje med situationen og der er en reel risiko for, at Barcas kamp mod Napoli bliver flyttet til Portugal.

Corona er blusset op igen i Catalonien og det har fået flere lande til at fraråde rejser derned, ligesom nogle lande desuden kræver tilrejsende fra Catalonien i karantæne.

Napoli skal som bekendt til Barcelona den 8. august til returkampen mod Barca i Champions League. Spørgsmålet er dog, om det er forsvarligt at sende det italienske hold ind i et område, hvor coronavirussen er blusset op igen.

Derfor overvejer UEFA lige nu, om kampen skal flyttes væk fra Camp Nou og i stedet spilles i Portugal, der også danner rammen om slutfasen af Champions League, med kvartfinaler, semifinaler og finale.

For Barca vil det være skidt nyt at skulle afgive fordelen af hjemmebane, også selvom kampen spilles uden tilskuere. Det vil altid være en fordel af spille i de vante rammer, i stedet for på en neutral bane.

Med kun lidt over en uge til kampen, varer det næppe længe før at UEFA kommer med udmelding. Meget vil nok afhænge af udviklingen de næste dage og vurderingen af risikoen ved at lade Napolis delegation rejse til den catalanske hovedstad.

.:FORSIDE:.