Riqui Puig: 'Surrealistisk at have scoret med hovedet'

FCBARCELONA.DK - 25.01.21

Riqui Puig scorede sit første mål for Barca, da han i går gjorde det til 0-2 mod Elche. Efter kampen glædede han sig over sejren og lagde ikke skjul på, at han ikke havde regnet med, at hans første mål skulle bliver med hovedet.

I det 87. minut kom Riqui Puig på banen i opgøret mod Elche og to minutter senere satte holdets mindste spiller hovedet på et indlæg fra De Jong til en 0-2 scoring.

'Det er lidt surrealistisk at have scoret med hovedet. Jeg ved at jeg har svært ved at score og tænk, at det skete med hovedet. Jeg tror ikke det er sket siden jeg var drenge-spiller' kom det fra Puig umiddelbart efter kampen.

Her er hvad han ellers udtalte:

Sparsomt med spilletid under Koeman:
'Sæsonen er ret svær fordi jeg ikke får meget spillede og det er jeg ikke vant til. Jeg spillede det hele med B-holdet, men jeg er meget glad for holdet og for holdkammeraterne'.

Det stramme kampprogram:
'Denne måned har været hård, for vi har kun én kamp på hjemmebane. Vi har haft tre kampe med forlænget spilletid og rejserne trætter meget'.

Målet til 0-2:
'Det var på en rigtig god aktion af Frenkie. Det gjorde mig rigtig glad, specielt på grund af holdkammeraterne, der alle ønskede mig tillykke'.

Holdets muligheder i ligaen:
'Denne slags kampe gør os stærkere som hold og sejren hjælper os meget. Vi skal fortsætte uden at fejle, for ingen har vundet ligaen allerede i januar'.