Riqui Puig: 'Kluivert har ikke talt med mig'

FCBARCELONA.DK - 03.12.19

© Getty Images

Forleden var Patrick Kluivert med en anbefaling til Riqui Puig om at blive lejet ud. Den udtalelse fik i går en rimelig skarp reaktion fra stortalentet selv, der reelt beder hollænderen blande sig udenom.

Riqui Puig har tydeligvis ikke været tilfreds med at læse i medierne, at klubbens ungdomsansvarlige, Patrick Kluivert, mener det bedste for ham vil være at forlade Barca på en lejeaftale.

'Han har ikke talt med mig. Desuden er Abidal (Barcas sportschef, red.) over ham og jeg mener det er ham man skal tale med om den slags ting, da han har ansvaret for Barca B' kom det Puig. Den reaktion kan kun tolkes som melding til Kluivert om at passe sine egne ting.

'Jeg har hele tiden sagt, at jeg vil blive i Barca. Der er mange foran mig og mulighederne er få, men lige nu har jeg ingen planer om at forlade klubben. Jeg har det fint i Barcelona og derfor ønsker jeg lige nu at blive' fortsatte han.

Han erkendte dog, at temaet om en udlejning har været vendt. 'Der har været en fra ledelsen der har talt med min far, men de har ikke gjort det klart, hvad de ønsker at gøre med mig. Klubben har altid troet meget på mig og de ønsker at jeg triumferer her' sagde han videre.

'I denne sæson scorer jeg mål og laver oplæg og alle på Barca B viser et højt niveau. Mulighederne på førsteholdet har været få, men når jeg har spillet, har jeg vist, at jeg har niveauet, men selvfølgelig kan jeg fortså, at Valverde har mange spillere til midtbanen' afsluttede han.

.:FORSIDE:.