Riqui Puig kan forvente debut i Champions League

FCBARCELONA.DK - 07.08.20

© Getty Images

Når Barca i morgen aften tager imod Napoli på Camp Nou, tegner alt til, at Riqui Puig får sin debut i den prestigefyldte turnering. Med kun fire midtbanespillere i truppen, vil det være en stor overraskelse, hvis han ikke får spilletid.

Barca må undvære Busquets, Vidal og Arthur i aften og dermed er der kun De Jong, Rakitic, Sergi Roberto og Riqui Puig til de tre pladser på midten. Meget tyder på at de tre førstnævnte starter inde, men der vil med næsten 100% sikkerhed blive skiftet ud og det vil give Riqui Puig debut i Champions League i en alder af 20 år. Han fylder 21 år om en uge.

Puig er noteret for 15 kampe for Barcas førstehold, men ingen af dem har været i Champions League, så han tripper helt sikkert utålmodigt for at komme i aktion.

Der er ingen tvivl om, at Puig drømmer stort om at stå i en Champions League finale, for hans familie er kæmpe Barca-fans. Hans far tog ham med til finalen i 2006, hvor han blot var seks år, samt i 2015. Barca vandt som bekendt begge finaler, over henholdsvis Arsenal og Juventus.

644x70

.:FORSIDE:.