Riqui Puig: 'Jeg ønsker at blive i Barca'

FCBARCELONA.DK - 14.04.19

© Getty Images

Stortalentet Riqui Puig ligadebuterede for Barca i går mod Huesca og efter kampen var han godt tilfreds med, hvordan det gik. Samtidig understregede han sit ønske om, ikke at blive lejet ud til næste sæson.

Den kun 19-årige Puig har allerede spillet for Barca i Copa del Rey, men i går var det hans første ligakamp og det glædede han sig over efter kampen. 'Ikke alle får muligheden for at spille i ligaen, men min drøm er nu gået i opfyldelse. Det var en meget speciel kamp for mig, fordi det var den første. Jeg var ikke nervøs, for jeg forsøger altid at spille på samme måde' kom det fra ham efter at kampen var fløjtet af.

'Græsset var alt for tørt og det var svært at spille bolden rundt. Det var ikke noget nem kamp, men holdkammeraterne hjalp mig godt og jeg er tilfreds med, hvordan det gik' sagde sagde han videre.

'Det var en startopstilling der var meget anderledes end normalt. Der var spillere der ikke var vant til at spille sammen og nogle som debuterede. Jeg synes dog vi spillede godt for fortjente mere, men vi tager tilfredse hjem' fortsatte catalaneren.

Til sidst kommenterede Puig spekulationerne om, at han måske bliver lejet ud til sommer, for at få spilletid og udvikle sig i en anden klub i ligaen. 'Jeg ønsker at blive i denne klub. Det er klubben i mit liv og i min families. Hvis jeg selv kan vælge, fortsætter jeg her' afsluttede han.

.:FORSIDE:.