Riqui Puig har tabt kampen om spilletid under Koeman

FCBARCELONA.DK - 19.04.21

© Getty Images

Da Ronald Koeman tiltrådte som Barca-træner lagde han ikke skjul på, at det bedste for Riqui Puig ville være at blive udlejet for at få spilletid. Puig valgte dog at blive for at kæmpe for at sin chance, men det er en kamp han har tabt.

Koeman havde samtlige sine spillere med til lørdagens pokalfinale mod Bilbao, men da truppen skulle skæres ned til de 20 tilladte spillere en time inden kampstart, var Riqui Puig blandt dem der blev sorteret fra.

Det har helt sikkert været en emorm skuffelse for den unge catalaner, der havde håbet på at kunne overbevise Koeman om, at han var værd at satse på.

Koeman har ved flere lejligheder rost Puigs talent, men samtidig har hollænderen været ærlig omkring de sparsomme muligheder for spilletid til den 21-årige La Masia spiller. Derfor var anbefalingen da også en lejeaftale, både i sommer og i vinterens transfervindue.

Puig ville dog ikke væk og valgte at blive i førsteholdstruppen i troen om, at han kunne vende situationen. Det er dog kun hovedsageligt blevet til sene indskiftninger i en række kampe, men i pokalfinalen røg han altså helt ud af truppen.

Der resterer otte kampe på sæsonen, alle i ligaen, hvor Barca kæmper hårdt for at hente mesterskabet. Her bliver det næppe til mange minutter for Puig, der dermed må se kampen om spilletiden som tabt.

Alt tyder på at Koeman fortsætter som Barca-træner mindst en sæson mere og derfor bliver det spændende at se, om Riqui Puig til sommer ser realiteterne i øjnene og tager til en anden klub på en lejeaftale, så han kan høste mere erfaring og forhåbentlig vende stærkere tilbage til Barca.

.:FORSIDE:.