Riqui Puig fik tiltrængt spilletid

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.12.20Det er ikke meget man har set til den unge Riqui Puig på førsteholdet i denne sæson. Det hænger nok sammen med, at Ronald Koeman før sæsonen startede anbefalede catalaneren at blive udlejet. Onsdag fik han dog tiltrængt spilletid.

Inden kampen mod Ferencvaros onsdag, havde Puig kun spillet en halv time sammenlagt for Barca i denne sæson. Onsdag blev den mængde spilletid nærmest fordoblet, da Puig fik 26 minutter på banen af Ronald Koeman i sejren over ungarerne.

Puig kom ind ved stillingen 3-0 til Barca og han erstattede en velspillende Antoine Griezmann på den offensive midtbane. Catalaneren formåede dog ikke for alvor at sætte sit præg på spillet, men i glimt så man hans genialiteter.

I slutningen af kampen fik Puig dog vist sine kvaliteter frem, da han lagde en god afleverring i dybden frem mod Dembélé, der dog ikke formåede at score.

Det bliver spændende at se hvad der sker med Puig i det kommende transfervindue, som nærmer sig i januar. Puig kan ikke være tilfreds med den mængde spilletid han har fået, så det kan være, at han ser sig om efter en ny klub.

.:FORSIDE:.