Riqui Puig fik debut på førsteholdet

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.12.18

Onsdag aften gæstede Cultural Leonesa Camp Nou i returopgøret i Copa del Reys 1/16-finaler og her blev der debut til den helt unge Riqui Puig, et af de helt store talenter fra La Masia.

Cultural Leonesa gør sig til dagligt i den tredje bedste spanske række og derfor stillede Valverde med en række reserver og spillere fra Barca B i startopstillingen og på bænken.

I den første kamp i León, hvor Barca vandt 0-1, startede Puig på bænken, men uden at komme ind. I returopgøret i går aftes var han så igen med på bænken for catalanerne og i anden halvleg blev det så til officiel debut.

Han blev skiftet ind på midtbanen med omkring 40 minutter igen og erstattede en anden spiller fra Barca B, Oriol Busquets. Her dannede han en trekløver med Sergio Busquets og Carles Aleñá.

Den 19-årige catalaner var også med førsteholdet på træningslejr i USA i sommers, som optakt til denne sæson. Her imponerede han stort og han fik også vist fine prøver på sit store potentiale i pokalensejren i går aftes.

Der er uden tvivl tale om en spændende spiller og i Barca har man store forventninger og forhåbninger til Riqui Puig fra Matadepera lidt uden for Barcelona. Han er kommet op gennem ungdomsrækkerne på La Masia siden han kom til klubben i 2013 fra en lokal klub i Terressa.

.:FORSIDE:.