fbpx

Riqui Puig får samme agent som Xavi og Piqué

FCBARCELONA.DK - 04.11.21

// Riqui Puig

Den talentfulde Riqui Puig har ikke haft det nemt på det seneste i Barcelona, hvor trænerne ikke har haft den store fidus til midtbanespilleren. Nu forsøger den 22-årige catalaner at ændre på sin situation og har derfor skiftet agent.

På trods af, at Riqui Puig har været meget langt væk fra spilletid i Barca de seneste år, så har den 22-årige catalaner hele tiden holdt fast i, at han vil triumfere på Camp Nou. Han har derfor gentagende gange afvist at forlade klubben og har accepteret at kæmpe videre for at overbevise trænerteamet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ronald Koeman er nu fyret, men heller ikke den vikarierende Barca-træner, Sergi Barjuán, har ville satse på Puig fra start i de to kampe, hvor han har stået i spidsen for førsteholdet. I kampen mod Alavés i sidste weekend blev det dog til de sidste 20 minutter til Puig, mens han derimod måtte se hele opgøret fra bænken forleden mod Dynamo Kiev.

Ifølge catalanske medier har Ricki Puig nu valgt at ruske op i det setup, som har været omkring ham de seneste år. Her har det været hans far Carlos, som har repræsenteret sin søn og som stod for den seneste kontraktforlængelse til 2023. Nu har Riqui Puig dog fået en professionel agent og her er tale om det agentur, som drives af Arturo Canales. Canales repræsenterer blandt andre Xavi Hernández og Gerard Piqué.

Beslutningen om at få en ny agent kan meget vel hænge sammen med, at Riqui Puig i løbet af næste år igen vil stå overfor en beslutning om, hvor vidt han fortsat skal blive i Barca eller om han skal forsøge sig i en anden klub i ønsket om mere spilletid.

.:FORSIDE:.