Riqui Puig: 'De Jong har store kvaliteter'

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.07.19

© Getty Images

Riqui Puig deltog i går i et fodboldarrangement i Andorra, der ligger på grænsen mellem Frankrig og den del af Catalonien, der ligger i Spanien. Her kommenterede han på Barcas forstærkning til midtbanen, Frenkie de Jong.

Ved et fodboldarrangement i Andorra i går, hvor der deltog en masse børn, blev Riqui Puig spurgt ind til hvad han synes om Barcas nye midtbanespiller, Frenkie de Jong. 'Han har rigtig store kvaliteter, som passer til Barcas stil, og han kan skabe stor glæde' lød svaret om førsteholdets nyerhvervelse.

Måske kommer De Jong og Puig faktisk til at blive holdkammerater i den nye sæson, hvis Puig forfremmes til førsteholdet, som der allerede nu spekuleres i. Puig har da allerede fået debut på catalanernes førstehold i den netop afsluttede sæson, samtidig med, at han spillede med flere gange i La Liga.

Debuten for førsteholdet knyttede Puig også en kommentar til. 'Da jeg var mindre, ønskede jeg at spille for førsteholdet, og da jeg gjorde det, følte jeg en overvældende glæde' lød det fra catalaneren.

Puig er normalt en del af Barca B, men bliver måske forfremmet til førsteholdet i løbet af sommeren.

.:FORSIDE:.