fbpx
Annonce

Riqui Puig åbner nu døren for januar-skifte

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 04.11.19

© Getty Images

Riqui Puig har indtil nu været fast besluttet på at arbejde sig op nedefra hos Barca, men efter B-holdets 0-0 kamp mod Andorra erkendte midtbanetalentet dog, at et midlertidigt skifte kan være under opsejling.

Det lader ikke til, at Riqui Puig får sit gennembrud på førsteholdet lige foreløbigt, og netop denne kendsgerning har nu fået catalaneren til at overveje et midlertidigt januar-skifte. Puig har ellers hele tiden holdt fast i, at han udelukkende ønsker at spille for Barca, også selvom det måtte betyde endnu en sæson for B-holdet.

'Jeg ville foretrække at få flere minutter (på et højere niveau, red.), og hvis jeg vurderer, at det ikke kommer til at ske, bliver jeg nødt til at træffe en beslutning. I teorien havde jeg ikke planlagt at blive udlejet i vinterens transfervindue, men nu må vi se' afslørede B-holdets midtbanestyrmand i mixed zone.

Riqui Puig er blevet offer for et væld af hårde tacklinger i denne sæson, og det er tydeligt, at modstanderne forsøger at ødelægge catalanerens spil ved at tage den til grænsen i de fysiske dueller. En udvikling, som ligeledes har fået Puig til at overveje ideen om at blive udlejet til en klub på højere niveau.

'I år har der været mange situationer, hvor de er gået efter mig. Jeg ved ikke, hvem der skal tage handling, men der er nødt til at blive gjort noget. For en dag ender jeg med at blive skadet' lyder det fra Puig, der på det seneste har modtaget en hårdhændet behandling, lignende den Neymar er blevet mødt med i den franske liga.

.:FORSIDE:.