fbpx
Annonce

Rey Manaj viste sig flot frem for Koeman

FCBARCELONA.DK - 22.07.21

// rey manaj


B-holdets albanske angriber, den 24-årige Rey Manaj, blev den helt store oplevelse, da Barca i går vandt sæsonens første træningskamp med 4-0. Med et hatrick og i øvrigt en solid anden halvleg, fik han vist hvad han står for.

Rey Manaj blev sendt på banen fra anden halvlegs start, da Koeman valgte at skifte hele holdet ud i pausen af træningskampen mod Nástic de Tarragona. Det varede ikke længe før at Manaj viste, at han var klar til at gribe chancen.

Manaj er en fysisk stærk og klassisk 9'er, der er kompromiløs i sit spil, der kan minde om den måde Luis Suárez spiller på. Efter et par gode forsøg uden held, åbnede han scoringen efter en times spil, hvor han brugte sin fysik i feltet og bankede bolden i nettet via undersiden af overliggeren.

Manaj fortsatte de gode takter, men det var først i det 86. minut, at han på ny blev belønnet for en flot indsats. Her satte han overlegent brystet på et indlæg og skubbede bolden i nettet til 3-0. Den flotte halvleg blev afsluttet i kampens sidste minut, da Rey Manaj fuldendte sit hattick med en scoring på straffe.

Dermed fik Koeman set, at han råder over en hårdt arbejdede og effektiv angriber, der kan finde vej til netmaskerne. Spørgsmålet er så om det bringer albaneren tættere på en plads i førsteholdstruppen.

.:FORSIDE:.